Home

Bent u op zoek naar een betaalbare boekhouder, waar u als klant koning bent? En waar u met een gerust hart met uw administratie en belastingzaken terecht kunt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Administratiekantoor R.G. van der Poel is een eenmanszaak dat diensten verzorgt op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie en belastingen tegen een betaalbaar tarief.

Voor een kleine eenmanszaak/zzp-er verzorgen we uw administratie, omzetbelasting en inkomstenbelasting aangifte al vanaf € 48,= ex btw per maand. Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over ons en wat we voor u kunnen betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Onze cliënten komen uit diverse sectoren zoals onder anderen: de bouw, detailhandel, entertainment, horeca, media, uitzendorganisaties, zorg, sport, zakelijke dienstverlening, etc. Het gaat voornamelijk om ZZP-ers en het MKB. Daarnaast verzorgen wij ook diverse belastingzaken voor particulieren.

We zijn gecertificeerd gebruiker van het PKI overheidscertificaat voor het indienen van alle aangiftes voor zowel ondernemers als particulieren. Dat maakt ons een betrouwbare partner voor al uw belastingzaken.