Over ons

vanderpoeladministratie
Even voorstellen

Mijn naam is Rooka van der Poel. Na 10 jaar financiële ervaring heb ik in 2009 mijn administratiekantoor opgericht, omdat ik van mening ben dat persoonlijke dienstverlening erg belangrijk is, wat bij de grote, dure accountantskantoren vaak ontbreekt. Dat is dan ook precies wat u bij mij wel mag verwachten: een persoonlijke, plezierige én professionele aanpak gericht op uw bedrijf, met uw eigen branche gerelateerde behoeftes.

 

In samenwerking met…

Om u een totaalpakket aan te kunnen bieden, werk ik samen met een fiscalist en een accountant die advies kunnen geven bij alle mogelijke vraagstukken op fiscaal, financieel en economisch gebied.

Daarnaast werk ik samen met een administrateur die de salarisadministratie verzorgt.

Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw bedrijf, waarbij alle mogelijke diensten op financieel, fiscaal en/of economisch gebied voor u worden verzorgd op een professionele, persoonlijke en plezierige manier.

Graag nodig ik u uit om contact met mij op te nemen om te bekijken wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.