Referenties

Wij vinden het belangrijk dat klanten tevreden zijn. Hieronder kunt u de ervaringen lezen van onze klanten.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om via deze pagina zelf een referentie achter te laten.

 

 

vrijwilligersorganisatie/dienstverlening

★★★★★

mevr. vd Poel heeft, ondanks haar drukke werkzaamheden, jarenlang de tijd gevonden om voor onze stichting op vrijwillige basis de boekhouding te verzorgen. Nu de stichting is opgeheven, wil het bestuur nogmaals benadrukken dat de inzet van mevr. vd Poel van onschatbare waarde is geweest om de doelstelling van de stichting, het verzorgen van vakanties voor kansarme kinderen uit Polen te realiseren. Nogmaals hartelijke dank voor jouw inzet.”

– Stichting In het Gelith voor Polen

restauratiewerken

★★★★★

Rooka vd Poel verzorgt al sinds jaar en dag privé en bedrijfsmatig de boekhouding/financiële administratie. Ik vind haar erg kundig en oplossingsgericht. Complimenten voor haar kennis en kunde.”

– Hans de Waal Restauraties

Boekhouding

★★★★★

Bijzonder tevreden zoals jaarrekening en aangiftes verzorgd worden …. met tips en adviezen die duidelijk zijn en die ook werkelijk ertoe doen ….. en dat alles binnen de afgesproken termijn en altijd met vriendelijk en hartelijk contact. – Een aanrader -”

– Hans Koenen

Afslanken, figuurcorrectie, huidverbetering, E-Fit

★★★★★

R.G. van der Poel verzorgt al een aantal jaren mijn administratie, zowel van de praktijk als prive. Zij doet dit zeer correct en deskundig, zonder ‘poes-pas’ en tegen een reeel tarief. Indien nodig overlegt zij met een collega-specialist. Top!”

– LijfStijling, A. van der Voort

Antiek handelaar

★★★★★

Ik was op zoek naar een boekhouder die kwaliteit kan leveren en dat nog voor een eerlijke prijs. En ik heb haar gevonden! Behalve dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit en snelheid van haar dienstverlening, gaat de samenwerking op een zeer prettige manier. Daarnaast staat Mevr. van der Poel altijd voor je klaar om extra informatie te bieden en antwoord te geven op al je vragen. Conclusie: ik beveel iedereen administratiekantoor R.G van der Poel aan.”

– Lixus International

boekhouding

★★★★★

Altijd duidelijk en oprecht . R.G van der Poel werkt altijd correct ! Ik ben blij dat hier mijn zakelijke boekhouding gedaan wordt. Ik kan niet anders zeggen dat ik hartstikke tevreden ben. Je wordt hier gewoon goed geholpen ! Gr J. Heesen”

– J.Heesen

Zelfstandig Inkomensconsulent JVonk Advies

★★★★★

Het is mijn eerste jaar als zelfstandig ondernemer en laat mijn boekhouding doen door mevr. van der Poel. Ik ben hier zeer tevreden over. Het is een open manier van werken en je weet waar je aan toe bent. Ik ontvang ruim van te voren een reminder als er een betaling verricht dient te worden aan de Belastingdienst, gewoon ideaal.”

– Jordan Vonk

zorgboerderij/ minicamping

★★★★★

Betrouwbaar, praat duidelijke taal is niet bang voor vernieuwingen. Fijn mens”

– A Huismans

specialistische reiniging en geveltechniek

★★★★★

Ik deel dezelfde mening als van Maarten Bol. Lekker normaal .. duidelijk en begrijpbaar!! 1-4-ALL geveltechniek”

– 1-4-All geveltechniek

boekhouding

★★★★★

Gewoon fantastisch! Alles wordt duidelijk uitgelegd, je wordt gelijk geholpen.”

– claudia verhoeven

zakelijk als prive

★★★★★

Al enige jaartjes verzorgt R.G van der Poel mijn administratie. Zowel privé als zakelijk. Ben zeer tevreden over de samenwerking. Voor vragen kan ik altijd bij haar terecht, en ze neemt ook ruimschoots de tijd om dingen uit te leggen. Dus dik tevreden.”

– Margaret Verburgt

Schoonmaakbedrijf

★★★★★

Wij laten sinds het begin onze boekhouding verzorgen door R.G. van der Poel en zijn hier zeer tevreden over. Alles is duidelijk, correct en snel. Wij kunnen ons focussen op onze core-business en erop vertrouwen dat het boekhoudkundig in orde is.”

– Maria Couwenberg

Tax

★★★★★

R.G van der poel administratie has been a lifesaver! I honestly don’t know the first thing about tax or accounting so her services have been invaluable to me. Fast, efficient, friendly and all at an affordable price. Very satisfied!”

– Cherie Schofield

Taxes

★★★★★

I bought a house last year and I had no idea where to start filling in my taxes. Mrs. van der Poel helped me out with it, and she was very reassuring during the whole process. I’m glad I chose her!”

– Charlie Vattani

Belastingaangifte

★★★★★

Reeds enige jaren verzorgd R. van der Poel onze aangiftes. Indien er vragen zijn e.d worden deze snel, vakkundig en begrijpelijk uitgelegd / toegelicht, kortom heel tevreden !”

– Mark Jebbink

Zakelijke Boekhouding

★★★★★

Van der Poel administratie verzorgt mijn zakelijke boekhouding. Ik kan altijd terecht als ik vragen heb en alles word op een duidelijke, begrijpelijke manier uitgelegd. Professioneel en toch zo persoonlijk! ”

– Lesly Jongens

Boekhouding en advies

★★★★★

Professioneel, zorgvuldig, accuraat, betrouwbaar, empathisch. Zeer tevreden! Als startend bedrijf hadden wij weinig kennis van boekhouden en hebben dit snel uitbesteed. R.G. van der Poel heeft in een informele sfeer alles uitgelegd wat we moesten weten, en wel in zeer heldere taal. Sindsdien zijn wij zeer tevreden over de boekhouding en ook de goede adviezen die wij krijgen zijn van grote waarde. En als we vragen hebben dan kunnen we ook altijd terecht. Nu wij ook veel in België en Frankrijk verkopen, heeft van der Poel ons enorm geholpen met het uitzoeken hoe dit belastingtechnisch geregeld dient te worden, waarvoor we zeer dankbaar zijn. Verder is van der Poel een zeer prettig persoon om mee samen te werken en dat willen we dan ook nog lang blijven doen!”

– Gerben Rypkema, EntRy Vouwgordijnen VOF

Boekhouding

★★★★★

Dit is mijn derde jaar dat ik als zzp-er, mijn boekhouding laat verzorgen door R.G. van der Poel, en ben zeer tevreden over onze zakelijke relatie. ‘T is gewoon lekker normaal, in een duidelijk en begrijpbare taal zaken doen, en daar bouw je snel een vertrouwd gevoel mee op, weet gewoon dat mijn zaken tot in de nopjes verzorgd worden, en nog voor een mooie prijs ook!!! Maarten Bol Klusbedrijf Bol”

– Maarten Bol (Klusbedrijf Bol)

Boekhouding/belasting

★★★★★

Ik laat zowel mijn zakelijke als particuliere administratie doen bij Rooka van der Poel en ik ben hier zeer tevreden over. Alles wordt goed geregeld en duidelijk uitgelegd. Zo hoef ik me geen zorgen te maken of ik voldoe aan de eisen van de belastingdienst en krijg ik geen problemen achteraf. Het is fijn dat je op een persoonlijke manier behandeld wordt!”

– Robin Bontenbal

Boekhouding

★★★★★

Betrouwbaar, accuraat, snel, begrijpelijke duidelijke taal, dit in tegenstelling tot mijn vorige boekhouder. Laat mijn zaken al jaren door Mevr. van de Poel regelen en ben daar zeer tevreden over.”

– John Wijntjes Freelance Fotograaf