Ondernemers

Ik werk op een persoonlijke manier. Dit houdt in dat ik tijdens een gesprek met u onderzoek wat uw wensen zijn. U kunt bij mij vrij kiezen van welke diensten u gebruik wilt maken.
Wilt u de facturering tot en met de jaarstukken uit handen geven, dan verzorgen we dat voor u. Maar als u bijvoorbeeld zelf uw administratie en aangiftes omzetbelasting verzorgt en alleen een jaarrekening wilt laten opstellen, dan is dat ook een optie. U neemt alleen af, wat u nodig heeft of zelf niet wilt of kunt doen.

Als u zelf uw administratie wilt inboeken en alleen de aangiftes wilt laten doen, dan kan ik het onlinepakket Moneybird adviseren, waar ik ook mee samenwerk als adviseur.

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden:

Dit is mijn derde jaar dat ik als zzp-er, mijn boekhouding laat verzorgen door R.G. van der Poel, en ben zeer tevreden over onze zakelijke relatie. ‘T is gewoon lekker normaal, in een duidelijkbegrijpbare taal zaken doen, en daar bouw je snel een vertrouwd gevoel mee op, weet gewoon dat mijn zaken tot in de nopjes verzorgd worden, en nog voor een mooie prijs ook!!!